Mišljenja polaznika

TALIJANSKI JEZIK

Škola je dobro organizirana s puno dobrih inovacija i ideja u približavanju stranih jezika i kultura svojim polaznicima.

– Dejan


U Smartu se osjećam dobro. U školi se osjeća obiteljska atmosfera, nema pritiska, a način rada predavača je ono što nas zapravo opusti nakon napornog radnog dana. Škola se također puno trudi zadovoljiti sve afinitete polaznika, od kulture do gastronomije. Iskreno se veselim svakom satu talijanskog te želim Smartu da nastavi tako.

-Stjepan


Odluka da idem na talijanski, mi je do sad, jedna od najboljih u životu. Naučila sam predivan strani jezik i upoznala prekrasne ljude, možda i prijatelje za cijeli život. Posebno sam zahvalna profesorici Jani jer nam je na lijep i zabavan način dočarala ono najljepše iz talijanskog jezika. Preporučila sam vas svima! Grazie mille!

– Branka


Moja motivacija, prije upisa tečaja talijanskog, nije bila pretjerano velika – želio sam odslušati nešto talijanskog na tom prvom početničkom – intenzivnom tečaju, kako bih imao osnove u daljnjoj komunikaciji. Međutim, nakon toga sam primijetio da me predavanje na satu dosta zaokupi, da uviđam osnovna pravila i smisao, a to me veselilo i zabavljalo. Profesorica Jana mi je uspjela razbiti strah, uliti samopouzdanje, pokazati da mogu dobro komunicirati i pri tom me još navesti da uživam. Ovim tečajem više sam nego zadovoljan. Sretan sam zato što sam tečajem dobio puno više od očekivanoga. Dobio sam prijatelje, veće samopouzdanje i, ono najbitnije, ZNANJE! Hvala Vam na trudu i svakoj uloženoj minuti da savladam svaki dio koji smo odrađivali, zbog Vas nastavljam i dalje – novi stupanj.

– Siniša


Zahvaljujući školi dobila sam stipendiju za učenje talijanskog u Italiji, a zahvaljujući profesorici Jani dobila sam puno znanja da bi došla do te stipendije. Od mene svaka pohvala i preporuka školi, ali ipak najveća profesorici uz koju naučiš jako puno, a usput se i dobro zabaviš 🙂

– Iva


Kao prvo, moram pohvaliti našu profesoricu Janu, koja je stručna, zanimljiva, vesela i veoma strpljiva. 🙂
Na satu je dobra i poticajna atmosfera, tako da mi je odlazak na tečaj talijanskog pravo zadovoljstvo!
Smatram da je škola Smart izuzetno kvalitetna, jer polaznicima pruža razne mogućnosti za dodatne aktivnosti i unaprjeđenje stečenog znanja, kroz razna predavanja, druženja, filmske projekcije itd.
Topla preporuka svima!

– Terica


Škola Smart je zakon jer zapošljava mlade i ambiciozne profesorice (ne diskriminiram, ali profesore nisam vidio), koje su odlični motivatori i vrhunski govornici jezika koji predaju! Ne uči se samo strani jezik već i kultura, običaji, povijest i način života zemlje u kojoj se taj jezik govori!

– Luka

loading