O nama

O nama

Centar talijanskog jezika i kulture ‘Ciao!’ osmišljen je kao mjesto, u kojem se svi ljubitelji talijanskog jezika i njegove kulture, mogu educirati i družiti. Kroz bogati program projekcija, tematskih i gastronomskih večeri, predavanja, multikulturnih manifestacija, putovanja, suradnji sa školama u Italiji (Madrelingua Bologna i IH Milano), stipendija, radionica za djecu, postali smo vodeći centar talijanske kulture u Zagrebu, mjesto gdje se na svakom koraku osjeća dašak Italije. Centar nudi, svojim polaznicima tečajeva jezika, besplatno sudjelovanje u događanjima centra, kao i praćenje svih važnih događanja u metropoli i šire. Polaznici, koji se odluče učiti jezik u našim partnerskim školama u Italiji, ostvaruju popuste i pogodnosti (povoljniji tečaj, pronalaženje smještaja, organizacija putovanja).

Iskusni tim predavača, profesora i izvornih govornika specijaliziran je za različita područja, a jamstvo kvalitete dugogodišnje je iskustvo i zadovoljstvo naših klijenata, s kojima surađujemo dugi niz godina. Našu stručnost i kvalitetu potvrđuju različiti certifikati i članstva u uvaženim organizacijama, poput Zajednice za strane jezike (HGK).
Centar za talijanski jezik, u svojoj bogatoj ponudi tečajeva i radionica na stranom jeziku, namijenjen je svim uzrastima.
Tijekom našeg višegodišnjeg rada i iskustva, u poduci stranih jezika, razvili smo Smart metodu. Smart metoda naglašava kvalitetu i motivaciju te aktivnu komunikaciju na stranom jeziku od samog početka učenja. Rad stručnog tima, mladih profesora, redovito se prati i usavršava, kroz svjetski provjerene programe edukacija.
U manjim skupinama, od najviše dvanaest polaznika, prati se napredak svakog pojedinačno. Time je i omogućeno aktivno i ravnopravno sudjelovanje svih polaznika u nastavnom procesu, što rezultira bržim i kvalitetnijim napretkom svakog od njih. Nastavni programi tečajeva i stupnjevi u skladu su sa standardima Vijeća Europe
(CEFR).

Nastavni procesi su u skladu s najsuvremenijim trendovima podučavanja, a u samoj se nastavi koristi suvremena tehnologija i udžbenici renomiranih stranih izdavača.

Naša bogata knjižnica otvorena je za sve članove i polaznike!

Posjetite nas, mi ćemo vam pokazati zašto je naš moto: LA VITA E’ BELLA!

Naš tim

daniela dapas DANIELA DAPAS voditelj je Ciao! centra i vlasnica škole stranih jezika Smart. Sudski je tumač za talijanski jezik, profesor talijanskog jezika i književnosti i diplomirani lingvist. Diplomu je stekla na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Osnovnu školu završila je u Italiji.

Predsjednica je Zajednice Talijana u Zagrebu, čija je matična institucija Talijanska Unija u Rijeci.
Dugi niz godina bavi se prevođenjem i podučavanjem. Veliki je zaljubljenik u talijanski jezik i kulturu. Odlučila je pokrenuti centar u kojem će istomišljenici pronaći mjesto za druženje, zabavu i edukaciju.

antonija vadicANTONIJA VAĐIĆ profesorica hrvatskog i talijanskog jezika i književnosti. Diplomirala na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Bavi se prijevodima, lekturama i hrvatskim za strance.

Veliki je zaljubljenik u jezike, kulturu i književnost.

loading